Dlm dilema

Haii mommy2 , sye nk tnye klo pakai upt dri kedai rm2 nie betol ke bacaan die erk , sbb ade yg ckp ade yg tk bole pakai , walaupon ia positif tp sebenarnye negetif , betol ke?? Lgi pon anak sye skrang bru 1thn , so sye tergerak hati nk try pakai upt kedai rm2 nie , bile try double line , bole bg pendapat tk , sme ade ia benar or tidak😅😅#pleasehelp

Dlm dilema
29 Balas

Lau sy mengandung datang bulan lambat mengandung la nama nyaa..pakai murah ke mahal tetap mengandung

Ada je valid ada yang tak valid , better beli satu jenis yang lain mahal sikit kat watson untuk kepastian

3y ago

Insyaallah sis ada rezeki tu nanti .

sya suka beli kat Watson dulu cek positive tapi Samar 2 mcm tu ya Allah sukur anak ke dua ni

ok je..saya pun pakai jgk yg kedai rm 2..keputusan sama dgn yg beli dekat watson..🙂

3y ago

klo keputusan sme ok lh

sya pn pkai yg ni beli kt shopee 60sen je..alhamdulillah mmang btul 2 line tu

Sy pakai yg ni,test byk kali tp result sama gak,now im pregnant 26weeks🥰

Sye pun guna upt rm2 tp terang skli Pastikan dekat klinik positif prgnent

sy guna test pregnant kedai rm2..stkat nii xprnah xbtul agy😅

cuba lagi sis... kencing pertama awal pagi sis cuba test.

Saya pakai kedai ecoshop, watson, dll semua result sama sis 🤗