Darah nifas...

Haii mommy normal ke darah nifas kluar sikit je xpenuh pad....msa brsalin hri tu cya tumpah darah bnyk jg msa dkt bilik bedah...cya brsalin normal tpi lps kna jahit tu doktor kata ada darah beku kemungkinan sbp trlalu meneran awl jdi kna bwA ke bilik bedah lgi dn d sna cya tumpah darah msa kena bedah tu...kenA tambah darah dlm 1 pack...klo xslp cya msa kena bedah tu cya kna bg suntik stop darah ada ke..dlm mamai² kena bius tu je yg cya ingat atau cya mimpi je kot😂😂😂tapi darah nifas cya dri mulA kluar ward mmng xbnyk...takut je jdi darah beku#firstbaby #seriusnanya

1 Balas

rajin² bertungku bagi lancarkan nifas kluar.. minum air kosong bnyk juga