Nak tanya pasal bersalin

Haii mommy to be. Nak tanya. Apa tanda² bersalin ? Saya tengah preg anak first kandungan dah 32minggu. Ada sangkut gdm dan dah start ubat. Perut rasa berat kadang rasa tak selesa dekat tulang punggung. Kerap basah kat bawah. Last check up berat dah 1.2kg 30minggu. Takut pulak 😟. Due 27/6 tapi tuu laa risau😅

1 Balas

kalau sakit contraction tu memang tak boleh tahan sakitnya sis. sakit tu dr perut bawa ke pinggang dan berulang². rasa nak berak. kalau sy tak ada tanda keluar air atau darah. tau2 ja dtg hosp dah ada bukaan cm