Beranak awal

Haii mommy. due sy patutnya 21/9. hari ni dah 36w. ada gdm cuma x on medication dan doktor suspect baby besar. so kena warded 31/8 nanti 🥲 ada tak tips nak bersalin sblm 31/8 tu 😭 jadi risau bila fkirkan kene bersalin paksa nnti. thankyou mommy#ingintahu #firstbaby #pleasehelp

6 Balas

Doktor pakar ke yg bg date serah diri ? Atau doktor klinik kesihatan

10mo ago

doktor pakar yg bagi date..btw sy x jadi bersalin pun 31/8. admit 31/8 8am. bukaan 1cm. smpai 1/9 1pm still x bertambah bukaan. doktor bagi balik dlu .klau tunggu kat wad mesti ambil masa lama. end up induce pastu nnti ceaser doktor ckp. lgipun sy baru 37w