Mengantuk

Haii mommies2,nak tanya siapa masa pregnant kerja nak tidur ja,xbuat keja berat2 tapi still rasa mengantuk ada tips bagi elak nak tidur saja

6 Balas

Normal tu.. kalau dpt chance rehat or x kerja, rehat n tdo lah sepuasnye.. bgus jugak pregnant ni just bedrest je.. sy ni kalo x bkerja mmg nk melepet je.. hri cuti mmg bedrest puas2..

Takde tips , Tidur je selagi badan rasa nak tido . Nanti baby dah keluar dah tak merasa nikmat tidur , bersengkang mata je manjang . Enjoy the pregnancy moment ya sis

Sama lah sis, saya dekat ofis hari2 tertidur lagi2 lepas lunch. Puas tahan mata tapi masih gagal 😂

normal. mmg kena tahan je. xleh buat ape sbb bdn tgh kerja lebih utk cover 2 org.

saya trimaster1 mmg kuat tido.skrgni trimester2 ok dh

1y ago

ikut badan masing²mgkn letih tu

tips saya tidur je sis🤣.