2nd bleeding

haii mommies smua .. saya mse 7w preggy ade bleeding n warded. doc o&g ade bg ubat duphaston utk kuatkn rahim.. tp mse hari ke8 consume ubt yg doc bg darah da stop.. tp hrini 9w preggy saya bleeding lg..is it normal utk bleeding 2kali dlm mse sbulan? ikot kan 10w preggy nnty saya akn ade checkup dgn o&g for 2nd time. saya rsau dgn keadaan mcm ni? hopes mommies bleyh bg pandangan dan doakn smua baik2 sja..

1 Balas

bleeding warna merah atau coklat?

1y ago

harap² semua nye selamat...sy pn tgh bleeding jgk skng..darah wrna coklat..dr 10w sapa skng dh 14w.. alhamdulillah msa scan ada heartbeat lg...minggu dpn jmpa doc nk repeat scan...hrp² baby ok...