Bayi 9 bulan 2 hari belum pandai merangkak normal tak

Haii mommas ada tak yg ada pngalaman mcm sy bayi dah 9 bulan tapi masih tak pandai merangkak ke depan...dah pandai duduk pusing-pusing & mengundur tapi masi tak pandai merangkak maju ke depan..bantu kongsi pengalaman....sy sgat risau sekarang ni#firstbaby #seriusnanya

4 Balas

mcm sama umur ank sy, ank sy lahir 23/12/22. tak merangkak ke depan lg, duduk tak tegak masih bertongkat ngn tgan. pusing n ngundur boleh.