Bayi 9 bulan 2 hari belum pandai merangkak normal tak

Haii mommas ada tak yg ada pngalaman mcm sy bayi dah 9 bulan tapi masih tak pandai merangkak ke depan...dah pandai duduk pusing-pusing & mengundur tapi masi tak pandai merangkak maju ke depan..bantu kongsi pengalaman....sy sgat risau sekarang ni#firstbaby #seriusnanya

4 Balas

awak boleh stimulate baby awak utk baby belajar cara merangkak ke depan. boleh cuba search di tiktok mahupon you tube. letak barang dkt depan. dan stimulate baby utk maju ke depan