Similac lactose free

Haii momies , saya nak tanyaa , ada tak momies2 yang bagi anak minum susu ni ?? Cara korang bancuh macam mana ye ?? Contohnye , macam air 3oz susu berapa sudu ?? Dan susu ni ok tak dengan baby ?? Saya baru nak cubaa .. #firstmom #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

sis baik sis try S26 atau enfalac sis .. sis kne bace dlu kebaikan susu untuk msalah anak sis .. jgn ikut org suggest sis .. sye da terkena 4x tukar susu .. First dupro , dutchbaby , ( tahi mcm tanah liat dan muntah ) isomil ( tak berak lansung ) similac ( sembelit tahi mcm tanahliat gak ) Last S26 alhamdullillah.. sye refer doc .. btw 3 scoop susu air 3oz ( 90ml)

Lactose free ni slalunya dktr yg suggest. Klu bby xde masalah dgn susu biasa xperlu.

2y ago

Baby sebelum ni minum dutch baby , najis jadi keras lpastu liat , dengan perut kembung .. jadi saya pergi kedaii baby , diorang suggest susu ni ,