Cirit birit

Haii mau tnya?? klau cirit birit dah 3hari normal ke bagi ibu hamil...31minggu 3hari dah usia kandungan...mcam tdk larat dah nah pigi tandass...dah pigi klinik jumpa doktor kena bagi ubat air garam sma charcoal...itu pun masih juga cirit birit...baby aktif je bergerak ..tdk mengeras... ##firstbaby #ingintahu

1 Balas

Tak normal puan. Jika 4 kali sehari berterusan 48 jam cirit birit kena jumpa doktor. Risiko dehidrasi pd ibu dan kandungan. Dah jumpa doktor, ok, consume apa yg doktor prescribed dan amalkan B. R. A. T BANANA RICE APPLE TOAST

2y ago

Sama-sama