Ruam di bawah leher

haii mama nak tanya ni ruam bahaya tak? ubat apa kena pakai ya ? bintik2 berair tu kesian baby saya 😭

Ruam di bawah leher
3 Balas

Baby saya pun pernah mcm ni juga tapi sy letak treatment losyen snowhite. alhamdulilah makin hilang sampai skrg xda mcm ni lagi. losyen tu sy apply dr nb lagi.

5mo ago

Hah sy pun tgok kat tt,anak start naik ruam sy trus order.memang bkesan

guna sudocream beli kt farmasi. Dr suggest. Mmg hilang ruam anak kat pelipat2 leher& tengkuk

5mo ago

60g rm15.90 farmasi shop dlm shopee hihi

sy just pakai mandian Tasneem cepat ilang

5mo ago

sy beli kt shopee