induce ubat

Haii ibuu2 .. doakan sy cepat bersalin .. harini dah hari ketiga dekat wad .induce ubat kali kedua . Tp bukaan still 2cm .. contraction dah lebih 15 jam .. #38weeks2day #gdmoninsulin

5 Balas

Tq smua yg mendoakan .alhamdulillah dh srlamat bersalin bby boy berat 2.79 kg tenghari td setelah meneran dr pukul lapan pg .. contraction yg amat dashat .dgn jalan xbukak .tp air ketuban dah pecah . Bby asyik tekan kepala . Allahu .. teran pon xreti koyak teruk + kena gunting .. tq smua yg mendoakan .. skang bby kena tahan kat wad sbb doc nak pantau die ade gdm or x ..

4y ago

Tq

Alhamdulillah untuk mommy and anak. Berdebar pulak saya sebab saya pun gdm jgk tapi by diet. Sekarang dah 35weeks😊

4y ago

In shaa Allah 😊

Smoga di permudakan..slmt ibu n bby.. Aamiin.. Nti update ya sis klu sdh bslin..

tahniah sis, slmat bpantang.. 😘

semoga dipermudahkan segalanya...