sakit dkt bwah perut normal ka??

haii ibu² normal ka slalu skit area bwh perut...time nk kncg or lps kncg msti sakit area situ..sy bru 18w5d....risau pon ada...mggu lpas sy dah pegi spital...doc dah ambil smple guna mncung itik n scan perut skli scan ikut bwah...doc kata smua normal....ni lg sakit lps ambik smple guna mncg itik tu sbb doc buat smpai bdrah mmg sakit sgt²...#seriusnanya #pleasehelp #ingintahu

1 Balas

normal je sis baby tngh nk membesar to... xda apa kalau dokter pun ckp mcm tk

2y ago

kdg² rsau jgk...mla laa jd ssh hti fkir bkn²...