Baby 14hari

Haii ibu-ibu mau tanya normal ke baby ada begini risau lah ni ruam ke apa dia banyak timbul dekat belakang dan kepala boleh bagi tips tak bagaimana nak hilang kan🥺 saya first mom saya kurang tahu tentang bgini perlu ke saya bawa ke klinik tq mom yg sudi jwb#pleasehelp #firstmom

Baby 14hari
3 Balas

Hi sis, baby i ada macam ni. Frst naik nanah then kering. Bila kering dia akan naik tempat lain pula. Pergi hospital Dr mintak observe ja. Then, i pergi KK diorang ada bg 1 cream & antibiotik terus kering. Antibiotik tu i bg anak minum sekali ja terus hilang taknaik dah.

Bawa baby pergi klinik ya.

Mcm chicken pox je ni

10mo ago

Campak dan chicken pox dua penyakit yang berbeza. Campak (Measles), Cacar air (Chicken Pox).