NORMAL ATAU TIDAK , MAAF GAMBAR AGAK KOTOR SIKIT

Haii assalam mommy ii semua , saya nk brtnya normal atau tidak pedarahan mcmni...sbb saya dh lewat period 2mnggu saya check upt positif lepas 3,4 hari tiba ii kluar darah warna coklat pada hari prtama dan hari ii seterusnya mcm darah period dan skarang saya kerap rasa sakit perut tramat mcm ad angin dlm perut dan kluar darah berketul mcm tu...saya belum buat pngesahan sma ada sya mngandung atau tidk...dan skrang belum pegi klinik check lgi sbb masih blh kawal....mommy ii bantu saya pliss🙏Sbb sbelum nih saya penah jatuh dan turun darah risau rahim xok and xblh mngandung😔 #ingintahu #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

NORMAL ATAU TIDAK , MAAF GAMBAR AGAK KOTOR SIKIT
15 Balas

ketulan darah nampak besar. terus ke hospital sis..nanti docter scan

sebaik nya sis berjumpa la doktor..

3y ago

sama ya sis..

Pergi la hosp kalau confirm tu bukan darah haid

3y ago

Allah...yaa baikk sis tq info😊Risau saya sbb period xtratur tpi saya xpenah smpai sebulan xdtg slalu leeat dlm beberapa hari jaa

Pergi klinik trus sis

better jumpa doktor