Reject susu

Haii, anak saya 6bulan lebih. Dia dah start makan. Tapi bila susu setiap hari kurang. Kenapa ya ? Puas dok mujuk. Dah pujuk lama² baru nak. Ada anak² kamu macam anak saya tak. Kadang dah tido baru saya sumbat. Anak lelaki. #firstmom #ingintahu #pleasehelp #seriusnanya #bantusharing #firstbaby

1 Balas

Normal keadaan gitu bila dah kenalkan makanan pada anak.

8mo ago

oo tengah gusi gatal...growth spurt/nursing strike. Teruskan offer susu dgn kasih sayang. Bawah 1 tahun, penyusuan adalah utama. makanan tu nutrien tambahan