Kaki Anak saya 10 bulan

Haii Anak say 10 bulan dia jalan mcm dlm gmbar ni.. normal ke kaki dia tu. Ada tak korang mcm Sy nii.. #SeriusTanya #SeriusTanya

Kaki Anak saya 10 bulan
18 Balas

kalau anak adik saya macam ni jugak masa umur sebelum 1 tahun.. lama2 jadi normal bila dah setahun lebih

sila refer ke pakar orthopedik kanak2 puan, minta nurse di kk buat kan surat rujukan tu

Normal.. Ank saya pun gitu gk dulu masa kecik.. Skrg dah beso laju larik nya🤣

Try urut slow2.. dulu mak sy slalu urut kaki my baby.. skrg da ok

2d ago

pnh ke mcm ni?

tnya nurse nt refer ke pakar kanak² hrp² semuanya ok

lagi 1 sbb pakai pampers tu .. tulang lembut lagi ..

takutnya cuba bedung dia waktu tidur

anak ada duduk dalam walker ke?