Warna darah haid.

Saya bersalin pada julai/2021. Haid pertama selepas bersalin pada april/2022. Setiap bulan ada haid. Tapi bulan ogos lewat sehingga 46 hari. Hari ni hari pertama tapi darah warna merah yang agak gelap. Normal ke? Bahaya tak? #seriusnanya #bantusharing #pleasehelp #ingintahu

2 Balas

Hai sis.. saya tak sure normal ke tak. Tpi saya rasa itu sbb perubahan hormon. lagipun sis baru je lepas bersalin. Kalau sis risau, boleh refer Doc utk keterangan lanjut. semoga baik2 ja sis..

maybe hormon