Normal ke, lepas habis haid bersama dengan suami. Lepas bersama. Ada keluar darah?

Haid dah kering dah nak masuk 2 hari. Dan bersama dengan suami. Lepas bersama, ada kekuar darah. Tapi tak banyak. Normal ke? #pleasehelp #ingintahu #bantusharing #confius

4 Balas

Klu darah tu warna merah - fresh, mungkin awak ada luka. Klu warna koko2 mcmtu - darah lama. Boleh jd remaining darah period yg keluar x habis. Klu awak ada rasa sakit, boleh refer doc utk checkup 😇

blh jd luka pada pada awak asbab kuat waktu bersama atau blh jd darah period yg keluar x habis.. tempoh haid yg maksimum ialah 15 hari

ok je kalau sikit darah je

Normal