Try to pregancy

Hai..boleh tolong saya kira kan dah lambat berapa hari lambat period..last month period 17hb Nov(1st day)....Normally period sy teratur dan biasa dtg period awal 5 hari setiap bulan. #Saya tgh hope untuk anak skrg sangat2 for first baby, and sejak 2 minggu ni saya sakit pinggang, kerap lapar, sakit bahagian perut, berangin sangat2..... Boleh bg suggestion for me....tq

2 Balas

Sepatutnya period 15/12 tapi kalau selalu datang awal 5 hari maknanya dah lewat 6 hari. Try la check upt sis.

Betul tu dh kira lewat ..biasa lewat sehari dh nampak samar2..terpulang lah klu nk tgu lg 1 minggu