UPT line T terang dari line C.

Hai warga TAP. Apa maksud kalau line T terang lagi dari line C? Saya perasan benda ni start jadi dari kandungan nak masok 5 minggu sampai sekarang 8 minggu still result dia sama. Line T dulu naik baru line C. Sebelum ni pernah keguguran hujung bulan 2 haritu lepas 3 kali kitaran haid, alhamdulillah mengandung lagi. Masa buat UPT dulu double line juga tapi kaler line dia sekata then masa buat upt kandungan 5 minggu then gugur masa kandungan 6 minggu. #ingintahu #pleasehelp

UPT line T terang dari line C.
2 Balas

Maksudnya HCG hormone level puan mmg tinggi. Biasanya kalau T lg terang kandungan dh 6 minggu ke atas (regular period ya)

Better puan ke klinik untuk confirmation & scan. Banyak kemungkinan boleh jadi. Moga dipermudahkan🌹