Hanya nk tanye

Hai sya nk tnye sya dah masuk 27w memang akan sakit di celah kangkang kea...rasa mcm kejang waktu berjalan ada sape2 yg sama rasa mcm sya #mommybuntu

1 Balas

sma la sy da 33 minggu , bykkan rehat je la , sb sekarang pun saya banyakkan rehat , contoh saya kalau duduk mmg x bole nak lipat sb bole sakit xpun ddk bersila di bwah , jd saya elakkan la kdg2 bgun tido pun da sakit , jadi ambik la msa sikit sebelum nak bgun tu .

3y ago

tahniah dan slmt berpantang