Normal ke baby girl newborn

Hai sya nak Tanya normal ke baby girl newborn kemaluan nya keluar lendir darah? Risau sbb ni kali pertama dpt baby girl ,anak ke 2 dan baru 5 hari #SeriusTanya #ingintahu #bantujawab

3 Balas

Normal.. anak sy 2 boy and yg ke-3 girl.. anak sy pun ade keluar keputihan lendir, ade darah skit, sy bawak g klinik doc kata normal sbb hormone baby.. nanti dia akn ok sendiri.. bila tukar lampin baby keep on jaga kebebersihan kemaluan baby, basuh dengan air+ kapas.. then sarung pampers mcm biasa.. nanti hormone dia dh stabil dia akan ok sendiri.

Normal sis. Org dlu2 ckp, 'period baby' . Baby girl sy dlu pun gtu baru lahir😅jarang berlaku. Dlm 2 week gtu, ok sdh

maaf ,anak saya laki. tapi bila awak ckp mcm tuh, rasanya mcm tak normal la.