Tolong bantu...

Hai. Sy nk tnya awal bulan (1/3-3/3) haritu sy ad keluar darah 3 hari lpstu darah stop. Perut ttp cramp sampai skrg. Payudara sakit tegang kadang2, 2 hari lepas payudara sblh kanan ada keluar sedikit mcm susu basi mcm tu dan bila sy meniarap perut sy sakit mcm cramp, pinggng pun masih terasa sakit sampai skrg. Hrini pagi td sy berlari sbb kejar nk buat kerja lpstu perut rasa cramp sgt2. Kenapa ya? #firstmom #pleasehelp #ingintahu

1 Balas

Check UPT dulu. Andai kata negatif, pergi klinik buat beta HCG. Confirm result tak salah.

2y ago

Sama-sama. All the best!