baby tak berak..normal ke?

Hai. Sy nk tahu baby normal ke tak berak? Ank sy minum susu badan + fm. So normal ke klau tak berak dlm 1-2 hari?

4 Balas

tak normal sis , misi akan tanya baby lawas tak berak kencing selepas menyusu . baby ni tak semua susu boleh minum , ada yang serasi ad yang tak . anak saya ari ari berak . mummy kena cek semula ya susu ap yang serasi untuk baby

2y ago

sis nak tanya anak minum susu fm + bf(tpi dpt dlm 2@3 oz) berak setiap hari 2@3 kli , tpi normal ke bila ank sy nk berak meneran sambil menagis mcm susah nk keluar , tpi berak nye xkeras x cirit pon (kuning murstd) . normal ke sis

Normal je... Ank sy pon mcm ni juga... Jnji ada kentut dgn kencing... Dh ok la tu... Ank sy kdg 3hari bru berak... 😅

tkot susu xsesuai

normal je