GBS - keputihan kaler soft hijau

Hai sy just nak tanya ada tak ibu2 sini yang gbs .. keputihan dia mcm hijau2 soft tp tak berbau dan tak gatal? #pleasehelp #firsttimemom #firstbaby

5 Balas

Patut nya klau da bgi tahu misi kk akan ambik sample . Sye dlu cmtu . Pastu positive gbs . Bkn ape sbbb nnti masa nk bersalin akan on antibiotik

3mo ago

hai sis. nak tnye sikit ..saya pun ada keputihan hijau,Dh inform nurse tpi Diorg tukar tarikh Jumpa hrinisnin nanti .Risau pulak sy tangguh lama2 .tak pe ke ? Tak berbahaya ke ? Nk pergi swasta Syg skrg sy tgh kurg sikit ekonomi .Klau diorg buat swab diorg akn buat apa ye lpstu ?