Pendapat ttc

Hai sy nak minta pandangan ttcian..mcmna ya nak atasi suami sentiasa berfikiran +ve,maksud sy mcm2 usaha sy buat mkn pil ,jamu ,cek itu ini tapi bila sy nak buat pemeriksaan kt hospital,dia sibuk kerja takde masa. Sy rasa nak je beli test sperm kit tu tp entah bila.risau dia pula kecik hati. Tiap bulan sy guna opk jumpa hari subur masih tak lekat.pernah pergi klinik cek semua ok,takde pcos dll dan pernah 2x keguguran awal kehamilan. Byk kali dia pesan sy jaga makan,senam sbb sy keje dlm office je. Dia pun ada ckp dia nampak usaha sy tu dan yakin akan ada jgk anak rezeki dr Allah.tp sy rasa mcm putus harapan dah. Nak usaha tp takde yg support #pleasehelp

13 Balas

suami awak merokok/vape tak? kalau awak seorang je usaha. tapi suami xpergi check tak boleh juga dia. kadang tu sperm yg boleh jadi sebab. sperm lemah.

8mo ago

biasa la hormon kita. sy doakan semoga ada rezeki zuriat buat awak dan suami tepat pada masanya❤️🌻.

maybe suami sis xnk sis stress..

fizikal suami mcm mana? lifestyle dia?

8mo ago

sihat alhamdulillah, xmerokok awk. kerja kuat