Scan 20minggu

Hai. Sy 5/3 ni scan perut di kk. Dr kata utk tgok uri dmna kddukan. Saya nk tnya. Scan tu kita boleh thu gemder skli ke#firstmom #SeriusTanya #ingintahu #Buntu #Sharing_dong_Bund #bantusharing #bantujawab #newmom

3 Balas

saya da scan 20 week juga. dapat tengok uri kat mana, gender pun da tahu. tapi ikut mesin doc.. kalau mesin die canggih clear nampak.. 🤭

ni ikut KK dan ikut doktor. kalau dapat doktor baik dan ada rezeki memang baby tunjuk, doktor akan bagitahu. kalau tak kena scan dkt swasta

Boleh. Ikut kepakaran doktor. Kalau doktor tu pandai tengok, InshaAllah nampak. Nanti tanyalah doktor.