Help me 😕

Hai sume, nk tanya ada ka sapa2 kt sini pernah alami bleeding or lendir darah pd 31 minggu pregnant.. Normal ke mcm tu.. Sy dah pergi PAC utk cek, mmg xdak lg bukaan#ingintahu #pleasehelp #firstbaby #firstmom

7 Balas

semoga baby sis sihat kuat sahaja. kalau doc kata baby, air ketuban, uri semua ok alhamdulillah. cuma sis mungkin kene banyakkan rehat dulu buat sementara waktu ni

2y ago

Tq sis.. Doakn sy ya.. Selamat hari raya sis 😊

Yeke sis, alamak risaunya. Saya takde plak jadi mcm tu dah 35 weeks moga tiada apa yg memudaratkan sis dgn baby. Amin ya rabb🤲🏻❤️

2y ago

Selamat hari raya sis 😊

Sy pernah jadi mcm sis masa 34w. Doc check bukaan pun mmg masih xde bukaan. So doc just suspect itu mgkin darah kotor lama.

2y ago

Oh yaka.. Harap mcm tu jgk la sis.. Tq sis.. Doakan sy sy.. Selamat hari raya sis 😊

semoga Allah lindung mommy & baby sehingga baby lahir cukup bulan sihat wal'afiat..take care mommy..bykkan rehat🙂

2y ago

Tq sis mariah.. Aamiin 🤲.. Selamat hari raya sis 😘

Sy pernah keluar lendir campur darah masa kandungan ke2 6bulan sbb penat dan stress. Sis bykkan rehat ya.

2y ago

Tq sis.. Selamat hari raya 😊

sis cuba bed rest, kalau jadi lagi p hospital lagi okeh.

2y ago

Tq sis 😊.. Selamat hari raya

Dktr tak cakap apa2 ke? Bby gerak ok x?

2y ago

Dr pn xtau punca sbb bila dr scan sume ok.. Placenta, air ketuban, baby sume ok.. Baby pn gerak ok