Normal ke keluar air jernih ?

Hai smue maaf bertanya , skrg sye dh nk msok 6month , normal ke if ad kelua air jernih ? Bukan keputihan , tapi air jernih and sye xpsti apa . Perut rasa seperti segugut n atas kemaluan mcm senak .... Tapi baby masih aktif tendang mcm biasa ....

1 Balas

air jernih 😱selalunya air ketuban air jernih tu..sis better go hospital check la...jgn tunggu..bahaya kalau air ketuban pecah...slow slow pecah bahaya ..deras pecah lagi bahaya...baru 6month preggy kan? ..go hospital sis ..

1y ago

ohh. alhamdullilah semua OK 👍 sis banyakkan rehat ya