CONFUSE DGN KIRAAN KANDUNGAN

Hai smua,sy confuse dgn kiraan kandungan sbnr mngikut minggu ,hari ni kandungan sy 14w 5d, pg td sy pegi kk sbb ada checkup, nurse ckp kndungan sy dh 4m stgh..sy terkejut n confuse mna 1 nk ikut 😅 sbb ada yg share 14w dh msuk 4m,ada yg ckp 17w bru msuk 4m..pening #firstbaby #firstmom

3 Balas

Google pun boleh sis. Week vs month in pregnancy.

same sis..sye pown masih konfius..😂😂

2y ago

Saya pon 15w due date 15/1

boleh ikot ni

2y ago

Kalau dia kata 4 bulan lebih maybe memang betul la ikot gambar tu. 14w-17w dah 4 bulan. kita ikot je cakap nurse sis.