TIPS DARI BF NK BG SUSU BOTOL

Hai smuaa😊 ..ad tak yg boleh share tips spya baby nk susu botol .. anak sy dh masuk 2 bulan baru nk biasakan susu botol sbb bulan depan sy dh start kerja . Tp asal bg susu botol dia tolak . Dh mcm2 botol dan puting sy cuba tp sma juga . Risau nk tinggal anak nnti bila dh start kerja ..#firstbaby #firstmom #ingintahu #seriusnanya

1 Balas

Cuba gunakan botol yg wideneck kemudia minta org lain selain sis yg suapkan, mungki bby bau susu badan jadi dia tolak susu botol