Keluar darah

Hai smua sy nk tnya, kndungan sy 13 m 2 Kali sy kencing kluar keputihan lpstu dekat keputihan tu ada darah sikit shj, darah cmpur keputihan.. keluar hnya masa kencing je.. normal ke?

2 Balas

Tak normal. Kena pastikan darah keluar drpd lubang kencing atau faraj. Colek kapas pada lubang faraj. Jika drpd kencing, risiko jangkitan saluran kencing dll. Jika dr faraj banyak sbb samada jangkitan kuman, ancaman keguguran, atau sbb slps bersama suami dll. Kena buat pemeriksaan dgn doktor untuk kepastian

sy 13 m 2 ... ha??