Macam mana nak naik kan berat badan waktu pregnant?

hai slmat mlm.. Sya da 16mnggu tpi berat badan tak naik² lgi.selera mkan smua ok je.berat badan dri mula klinik smpai skrng tetap sma 45kg..ada tak yg sma mcm sya?

5 Balas

saya dulu pon mcm tu , smpai sekrg dah 20 week berat xnaik2 .. ok ja misi cakap. xyah risau sbb xlebih garisan ok jaa .. nnty beby dah besar berat akan naik lagi bnyak 🤣 kali tuu terlebih hat hari2 selama seminggu kena p cek BP dgn timbang berat bdan ..