Kembung perut

Hai sis semua... nak tanya lah anak saya dah 3 bulan tapi still kembung ... saya dah sapu minyak yuyee, vicks balm, balm baby, minyak telon dan air gripe water... ada tak cara lain untuk hilangkan kembung perut ni 🥺#1stimemom

1 Balas

Hai sis..boleh tau baby minum susu apa ya? Lau susu ibu..btulkn cara latching baby Kalau susu fm mgkin susu tu x sesuai dgn baby. Selain tu try buat urutan i love u..boleh try google caranya😊