Vaksin Appointment ( Cancel Appointment @ Reschedule )

Hai, siapa pernah cancel appointment vaksin sbb baru tahu pregnant (bawah 14 weeks). Kalau nk reschedule tu kena cancel appointment dulu ke ? p/s : tak sempat nk update details pregnant ke tak.. 🤦🏻‍♀️ #vaccine ##pleasehelp #advicepls

Vaksin Appointment ( Cancel Appointment @ Reschedule )
3 Balas

kita 6 hari selepas vaksin dos 1 , check upt sbb period lewat..tgk2 result positif 😂 harap2 kandungan ni dlm keadaan ok..dos ke 2 bulan 8 nnti kena kensel sbb bwahb14 wweks xleh amik vaksin

3y ago

amiin2

Hi sis,better kalau cancel dulu and reschedule tu amik reason pregnant Sebab bawah 14week tak elok Sebab kandungan belum kuat..doctor sarankan vaksin untuk atas 14-33week sahaja🥰

3y ago

Saya tak cancel appointment sebab baby dah 16week+ masatu..kalau awak cancel reason nanti akan keluar option kenapa cancel just amik pregnant punya reason nanti dia reschedule vaksin appointment balik

Klau dah update kita pregnant kat MySejahtera lps tu dpt date vaccine Tp dah 13 weeks lebih Takpe ke amik vaccine ?

3y ago

Saya x pasti la . kena minta nasihat doktor.. boleh tak ambil vaksin untuk usia kandungan awk.. seeloknya genap 14 minggu - 33 minggu..