Bartholin cyst semasa hamil

Hai , siapa dsni pernah ada cyst batholin , sakit n ssah bjlan? Ada yg pernah makan antibiotik tak semasa hamil? #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

1 Balas

hai mommy. saya perasan ada 3 soalan drpd mommy mengenai bartholin cyst tp saya sendiri takde pengalaman,serba salah saya nak jawab. apa yang saya boleh syorkan,rujuk dengan nurse/doktor dan semoga mommy diberi kesembuhan ye ❤

2y ago

bernanahh banyakk sangat sangat masa pecah tu. bercampur skali darah. macam air paip keluar non stop.😅😅. masa kene tahan wad pun dr ada cakap pasal pembawaan masa mengandung jugak. samalah.. fikir mcam ii dh.. penat emosi dh masatu nak menahan. tapi ..apa apa pun, alhamdulillah.. . legaa teramat bila dh pecah. pengalaman.. mntak jauh laa kalau kena lagii.. serik.. huhu