Siapa ada masalah jangkitan kulat dalam vagina?

Hai, siapa ada masalah tu dan guna ubat clotrimazole vaginal, adakah guna satu terus okay esokkan atau ambik masa? Saya still lagi ada spotting coklat sebab jangkitan kuman tu lepas dua hari guna tu..

1 Balas

kalau dr apa sy bc dkt komen mana yg mengalami mslh keputihan ni .amik ms juga tuk elok .. kena byk sbr. pstikan mkn mknn brkhasiat..makan yogurt atau air cranberry tuk rawat keputihan... pakai sluar dlm yg serap peluh .dan stiap kali brsm dgn husben sblm tido pstikan cuci dahulu..mg cpt smbuh dan dpmudahkan segalanya..aamiin

2y ago

terima kasih puan atas komen dan doa,,, in Sya Allah sy akan cuba amalkan