35 MINGGU 5 HARI

Hai. Sepatutnya due 12.9 tapi semalam doktor bagi due 1.9. Hujung bulan cek in "hotel 5 star". 😁 Rasa takut berdebar pun ada. Ada tak cara-cara utk cepatkan bukaan pintu? Lepastu orang cakap kalau makan minyak kelapa dara, baby senang keluar tak koyak besar. Betul ke? #mommybuntu

2 Balas

tx lama da ye sis , semoga dipermudahkan ya sis serta selamat n sihat kedua ibu dan ank , btw knp ya sis kena deliver awl ? sbb gdm ke ? bab minyak kelapa dara tu sy tx sure tp sy sblm bersalin haritu kerap berjalan , tawaf mall n turun naik tangga , alhamdulillah bukaan cpt n jahit sikit je walaupun baby bsr n ank first , yg penting teknik pernafasan n meneran kena betul sis , kalau salah teknik tu yg menyebabkan koyakan bsr

Semoga dipermudahkan awakk, sama due kita hehe🤍