Dah bersalin ke belum

Hai semua..siapa yang due awal bulan 11 tp msih belum ade tnda2 lgi..saya harini dh 39 mggu..masih x de ape tanda2 lgi..risau pulak kne paksa bersalin mggu depan..dah la sehari seblum dh kne tahan ward sbb gdm..

19 Balas

Saya pn esk due. Tkde tnde2 ag 😅 klu tk kua jgk, kne serah diri 10.11 ni 😭

11mo ago

2hari dah sis..and perut selalu memulas mau buang air besar..tapi x juga..tapi baby still aktif dalam perut itu yang ragu ..tanda bersalin ke belum

Kita sma 7-11 due tpi skrg sda 39 week 2 hri blum ada tanda pula..🙁🙁

Saya esok masuk 39 minggu cuma baru terasa sakit2 pinggang ari2

11mo ago

Haa kan jadi confuse nk p hospital ka x 🤭🤭 tpi doctor dh bagitaw klu still x dak tnda kena serah diri 8/11.. due 9/11 mmg kena lahir anak sbb sangkut gdm

saya 8.11..masih takde tanda..masuk 39 minggu jugak..

sama jgk..masih menungu tanda2 bersalin.. due 4.11...

Saye due 4/11 masih takda tanda tanda lagi sis risau jugak

11mo ago

kan ..risau jgk..tgok org lain cpt je bsalin..haha

saya🥹🥹 due saya 4/11 ni..

Semoga dipermudahkan urusan awak

11mo ago

amin..terima kasih

terima kasih..aminn..