Bersalin di hospital kerajaan

Hai semua, Saya buka buku rekod kesihatan ibu dan anak (buku pink) di klinik swasta. Bolehlah saya bersalin di hospital kerajaan? 1. Bagaimana dengan bayaran, urusan dan segala yang berkaitan? 2. Dokumen yang diperlukan. #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #1stimemom #bantusharing

1 Balas

Hai, boleh. Dah ada rasa nk bersalin tu walk in saja ke hospital kerajaan, bawa buku pink dr swasta. Pastikan jenis buku yg lengkap. Bayaran ikut harga bilik apa semua, janji warganegara akan dapat harga warganegara. Tak perlu risau. Bawa lah IC, buku pink, apa apa yg rasa perlu utk reference masa bersalin klu ada sakit apa-apa.