Minum air gula

Hai semua... Normal ke kalau sebelum minum air gula bacaan paras gula dlm darah kite 3.5... dan selepas 2 jam minum air gula jadi 4.9.... Tanya kawan² semua cakap selepas minum air gula dpt bacaan 7 keatas...#ingintahu #firstbaby

2 Balas

Normal je. Kalau xsangkut time minum air gula, normal la tu. Kalau sangkut tu, dah terlebih range normal yg spatutnya. Mcm kat kk Sy pergi tu, Kalau after minum bacaan 7 dah sangkut dah tu sis.