Pendarahan

Hai semua..kandungan saya da 9minggu smlm saya ada keluar pendarahan bila saya pegi scan doc ckp kandungan saya tak berkembang..dia berhenti pada 6w6d sedang kan kandungan saya da 9minggu..ada mommy yg mcm saya tak..setiap kali buang air kecil akan ada kekuar 2-3 titik darah...doc sah kan keguguran sbb janin tak berkembang mengikut minggu yg sepatut nya dan tiada degupan jantung😔#bantujawab #SeriusTanya

1 Balas

Sama laa sis...saya ikutkan 9w tapi scan 5w5d.xberkembang. Darah turun byk jgk kena pakai pantyliner..spotting dari 5w..semalam aru start bleeding.

2mo ago

Alhamdulillah tak kena d&c..Mudah mudahan ada rezeki lagi..selalunya lepas gugur senang lekat. Awak jg diri jg kesihatan sy doakan next pregnancy awak baby sihat. Saya ni kantung belum jatuh risau jgk kena d&c