Sembelit sepanjang lepas bersalin

Hai semua.. tlong jap siapa tahu cara xbg sembelit? Sy spanjang lps bersalin smpai skrg dh 2 bulan asyik sembelit je.. penat la asyik nk kena meneran ja.. dh la czer nk teran kuat2 sgt takot plk luka kt dalam xlega lg.. dh la tgh menyusu,nk mkn mknan pelik2 masam nt takot anak cirit plk.. help.. #bantusharing #seriusnanya #firstmom #firstbaby #pleasehelp

19 Balas

Minum air kosong banyak², makan buah tapi portion jgn banyak sangat. Kot anak sakit perot kalau baby full bf

Ubat sembelit di farmasi , air orange bancuh atau orange fresh , tropicana twister .

Ambil supplement nona roguy puan.. confirm berak😅 bf pon boleh consume

Buah orange , atau tropicana twister . Yakult pun boleh . Ubat sembelit

Boleh cuba minum jus prune sis , pagi and malam

mnum susu kurma nti cirit birit skli kluar je

Mkn minyak zaitun. Extra virgin olive oil

bole refer doktor ubat lawaskan najis

try minum yakult. 1hari 1botol tu.