MINTA PENDAPAT

Hai semua... Sya twin pregnant..skrang sya 35 minggu doctor tanya sya mau beranak normal atau czer.. Sya blum bagi keputusan lgi#pleasehelp

1 Balas

Hi.. Berat baby berapa? Baby ada masalah apa2 x? Mommy ada apa2 masalah? Kalau tiada masalah, rasanye awak boleh je bersalin normal. Ada saja mommy yg preggy twin bersalin normal. Unless waktu nk bersalin tu, ada apa2 x kena, baru emergency czer. Apa2 pun decision is urs okay. Wish u best of luck ❤️

2y ago

Ohh. Okay dah berat baby- baby awak tu. Lebih 2kg. X apa. Jgn takut. Sama ada bersalin normal @ czer, dua2 ada kebaikan dan keburukan. Fikir yg baik2 saja. Fikir x lama lg dpt peluk & cium dua2 baby. 🤗 Fikir yg happy2 saja. Sy pula rasa seronok bila fikir baby nk keluar. Hehehe. Baby sy dah 1yr 3month. Rindu time beranakkn die... ☺️