Berat baby

Hai semua, sy preggy 36 week 5 days, patutnya last check up kat kk. Berat baby 3.3kg , doc suruh datang lg 2 minggu utk scan berat baby lagi. Katanya mungkin kene serah diri kalau naik lg. Kot?Normal ke berat mcm ni pada week begini? Skarang dah 2 hari nk jalan pon sakit celah kelengkang, nk masuk kete sakit nk melangkah, kalau dah jalan elok je. #firstbaby

2 Balas

Sy 36weeks 4day, smlm scan baby 2.9kg. Sy pn trtanya2 jgk. Tp dktor ckp smlm berat ok dgn weeks baby. Klau risau baby berat, kena stop minum susu

2y ago

Huhu,, risau sis, anyway goodluck