Kerisauan yg melampau

Hai semua, sy just nk meluahkan. Harini sy pregnant 7w3d +- . Apa yg merisaukan sy ialah sy selalu overthinking, adakah baby sy berkembang sihat. Sbb sy pernah silent miscarriage masa kandungan 9w . Sebelum tu scan 7w mmg dh nmpak baby + hb. Sy dh scan pun kandungan kalini pun dh nampak dlm rahim denyut jantung dan usia sesuai dgn lmp. Disebabkan trauma keguguran lepas buat sy asyik berpikir n ofcourse make me stress adakah kandungan kalini akan survive 🥹 please help Sy perlukan kata2 semangat #pleasehelp #bantusharing #ingintahu

4 Balas

sis jgn risau ok. insyaallah baby kuat sama2 kuat dgn ibu nya. bykkan rehat ok🌷