Perut merengat dan brown spotting

Hai semua, sy nak tanye normal ke perut always rase merengat dan sebu mcm tu , rase mencucuk2, dan sy pernah keluar brown + pink spotting tp sehari dua je makan duphaston dah stop. Sy skrg 6w++ , #firstexperience #firstbaby

1 Balas

never been a good sign for me.. saya doakan kandungan awal sihat sempurna Selamat hingga melahirkan ya. saya bermula dari brown to pink to red spotting end up with bleeding and miscarriage. dah x3 saya gugur masuk kelmarin . masih down lg

2y ago

Hmm yeke awk, risau nye sy hmm moga awk kuat ye , InsyaAllah ade rezeki awk lepas ni dan semua mommy yang tengah berjuang 🤲🏻🤲🏻