CIRIT BIRIT KE ?

Hai semua, sebelum ne anak saya minum Dutch baby, sembelit, 3 hari baru membuang... Then saya baru tukar susu ke Frisolac AR disebabkan anak saya ada masalah kolik.... dalam sehari ne dia dah membuang 3 kali... Normal atau cirit birit ?

CIRIT BIRIT KE ?
2 Balas

baby umur berapa . saya bby 24hri dutch bby since kuning , now berak 24jam sekali je . kdg2 sekali siang sekali mlm tu je . cuba pantau selama seminggu dulu . baca paket susu utk berapa ml air utk 1 skop .

1mo ago

sama sis. dutch bby jgk. skali je berak skrg dlm 24 h

Boleh saya tahu last sekali puan tukar susu or masih guna frisolac AR ? Bayi saya tengah alami mcm ni . Berak setiap kali menyusu