Placenta Previa type 3

Hai semua. saya nk tny pengalaman ibu y sama dgn saya skrg 30weeks, uri saya ke bawah & doc pakar mntk 32w nnt scan balik kalau masih sama kena warded 34w-bersalin. boleh tak share apa2 utk kuatkan semangat sbb mmg down sikit rasa. #firstbaby

4 Balas

Saya pp type 1 dan rahim pendek, baru lepas discaj hospital, 3 hari lepas tumpah darah masa sidai kain. Kita sama2 doa harap uri naik sbelum next checkup. Banyakkan berehat sis.